Maatwerkoplossingen voor specifieke vereisten

Onze klantgerichte aanpak

Ons team staat klaar om met je mee te denken. Of je nu een probleem met jouw bestaande machinepark wilt oplossen of een geheel nieuw concept wilt ontwikkelen, wij luisteren naar jouw behoeften en ideeën. We geloven in actieve samenwerking en gaan graag het gesprek met jou aan om jouw visie te begrijpen.

Aanpak

Klantgericht van A tot Z

Een betrokken klant zorgt voor het beste eindresultaat.
Voor elk project werken we met een dedicated team en volgens een vast aanpak. Zo bouwen we een vertrouwensband waarbij goede communicatie en overleg centraal staat. Als opdrachtgever ben je echt betrokken in je project van begin tot einde.

Vanaf het begin van een project denken we actief mee, beheren we alles intern en streven we naar een tijdige oplevering met minimale impact. Onze transparante offertes garanderen hoogwaardige dienstverlening, ondersteund door jaren ervaring en voortdurende innovatie.

Dieter Hoornaert

Submentum's aanpak voor succes

Gekwalificeerde techniekers

Onze techniekers hebben jaren ervaring en blijven up-to-date dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen in alle mogelijke disciplines van machinebouw en robotica. Hierdoor zijn ze polyvalent en multi-inzetbaar.

Meer dan 10 jaar ervaring in huis

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Submentum een bewezen staat van dienst in het creëren van geavanceerde oplossingen. Ons toegewijde team combineert technische expertise met innovatieve ontwerpen om de meest complexe uitdagingen in de industrie aan te gaan.

Beste service op de markt

We denken van bij de start met je mee en nemen vervolgens jouw project volledig in eigen handen. We gaan tot het uiterste om tijdig, kwalitatief en met minimale impact op jouw productie op te leveren. Onze gedetailleerde offertes zijn transparant en alles omvattend.