Over ons

Persoonlijk

Bij Submentum houden we van een persoonlijk contact met korte communicatielijnen. Elke klant krijgt een vast team toegewezen. Je hebt dus steeds hetzelfde aanspreekpunt en kent de mensen die aan je project werken. Dit zorgt voor een vlotte wisselwerking tussen jou en het team. We geloven in een echte samenwerking waarbij we je als klant zoveel mogelijk betrekken bij het project. Zo kunnen we snel schakelen of bijsturen en tot de beste oplossing en een goed product komen. 

Resultaatgericht

Kwalitatieve machines die onze klant écht verder helpen; daar halen we voldoening uit. Daarom brengen we eerst je verwachtingen en de noden perfect in kaart. Pas wanneer onze producten daar volledig aan beantwoorden en we zelf tevreden zijn over het resultaat, leveren we op. 

Kwalitatief

We zijn een one-to-shop voor machinebouw op maat. Alles van conceptualisatie tot engineering en van machinebouw tot installatie en onderhoud, kunnen we zelf voorzien met ons team en machinepark in ons atelier te Menen. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit van elke machine en onderdeel garanderen en geniet je als klant van een unieke service voor, tijdens en na je project. 

Betrouwbaar

Met elke klant bouwen we een hechte vertrouwensband op. Daarom zijn Submentum-klanten erg loyaal en blijven ze bij ons voor de lange termijn. Dat is mogelijk dankzij onze eerlijke en open communicatie en resultaatgerichte aanpak. Je kan erop rekenen dat je bij Submentum een oplossing op maat krijgt die je de resultaten bezorgt die je nodig hebt. Ook daarna kan je blijven rekenen op ons team om je te ondersteunen. Wat je vraag of nood ook is, we make it happen. 

Over Submentum

Submentum werd opgericht in 2016 door zaakvoerder Dieter Hoornaert. Aanvankelijk stond het bedrijf in voor het uittekenen en engineering van machines op maat. Al snel kwam daar ook de productie bij in een atelier in Izegem en later Wevelgem. In 2019 werd Submentum onderdeel van de VyTech Group die totaaloplossingen aanbiedt en waarvoor Submentum het luik machinebouw verzorgt. Door de stijgende vraag verhuisde Submentum in 2020 naar een groter pand in Menen. Daarnaast nam het bedrijf ook Verma Engineering over waarmee men het machinepark uitbreidde en heel wat ervaring aan het team toevoegde.

Onze klanten komen uit de meest uiteenlopende sectoren van voeding tot tabak en van afvalverwerking tot de bouw. Zij zetten onze machines voornamelijk in om hun productie- of verpakkingsprocessen efficiënter of veiliger te maken. Zo dragen we ons steentje bij tot de groei van onze klanten.