Diensten

Machinebouw op maat

Elk bedrijf heeft zijn unieke processen en manier van werken. In de productie- en verpakkingsindustrie geldt dat zeker. Dat zorgt voor unieke noden die vragen om een unieke oplossing. Het team van Submentum is gespecialiseerd in het uittekenen, engineering en bouwen van machines op maat. We leveren geen bandwerk maar halen voldoening uit het afleveren van de juiste oplossing waarmee we de klant écht vooruit helpen.

Retrofit

Een machinepark kan snel verouderd zijn. Voor bedrijven is het financieel niet haalbaar om steeds alles te vernieuwen. Dan biedt een retrofit de oplossing. Submentum integreert dan nieuwe onderdelen of technologie in je oude machines of systemen om die weer up-to-date en efficiënter te maken. Wij bieden een oplossing zowel op vlak van machinebouw als ondersteunende software. Zo garanderen we een naadloze integratie.

Robotica

Industriële processen bestaan soms nog deels uit gevaarlijke taken of zware fysieke arbeid. Dankzij de evolutie in robotisering, is het mogelijk om machines die taken te laten uitvoeren. Submentum specialiseert zich in robotica die repetitieve handelingen kan uitvoeren zodat men efficiënter en veiliger kan werken.

Mechanische en elektrische engineering

Heb je een probleem met je machinepark of wil je zelf een machine of prototype laten uittekenen door ons team? Ons team denkt graag actief met je mee en werkt alles uit van idee tot te realiseren machine. Daarna kan je de machinebouw zelf of door ons in het atelier laten uitvoeren.